Premium-datingsajter

Vuxen sex date. Miljoner kvinnor online.

Metro Mode Blogg

Metro Mode Mode, skönhet, hälsa och inredning

Petra Tungårdens blogg Metro Mode

Handlar om så mycket bra och spännande grejer; som tomma slott, dold kvinnohistoria och hemliga caféer i Paris. På bloggen hittar man bland annat inredningsinspiration i form av compact living tips, drömhem, tips på DIY och inredningsdetaljer till budget pris. Metro ligger i Kristinehamn och säljer märken som Street One, Murrey. Allt inom skönhet ligger mig varmt och hjärtat och bli inte förvånade av mitt enormt genuina intresse för make-up och skönhetsprodukter. Du kommer kunna läsa om allt från skönhetstips och nya, spännande behandlingar till träning och resor. En utav sensommarens mest frekventa fotvänner har varit dessa guldtackor från Céline. Tills vidare fortsätter bloggen här som vanligt så jag håller …. På hennes blogg kan ni även ta del av allt om mode, resor och karriär. Om mig. My name is Sandra Beijer and i’m from Stockholm. Petra bloggar om inredning, mode, skönhet, hälsa och träning och livsstil. Driver du själv en blogg inom mode och vill synas i …. Nu när kvällarna men framförallt mornarna börjar bli lite svalare så kommer jag inte helt otippat stoppa en socka i dem, närmare bestämt en knästrumpa. Näe, någon modeblogg är detta inte, men jag var bara tvungen att få visa min nya fina. Henrietta Fromholtz bjuder på en ofiltrerad vardag. Hon lever för god mat och dryck, resor, äventyr och driver sin blogg med fokus på livets goda – fullproppad med en massa enkla, snabba och goda recept. Hon är utbildad copywriter och författare till Det handlar Om dig.

Jag vill bara tacka er alla för era fina kommentarer här men framförallt på DM. I bloggen delar hon med sig av shoppingtips och outfitinspiraton …. Messy Nessy Chic En blogg som är mer som ett magasin. Modebloggarna är listade inom olika kategorier såsom tex mode, beauty, fitness, man, barn, nöje etc. Heeej! Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sätta in siffror och svåra ord i mitt huvud till imorgon. Elin Johansson jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver Sveriges största hårblogg. Kan själva helheten nu, bara små detlajer som bara är att plugga in i huvudet kvar nu! Lite randombilder från idag Hej på er. Här publiceras artiklar måndag – fredag med fokus på feminism, popkultur och DIY. Följ med Petra Tungården i hennes fartfyllda vardag, djupdyka i hennes garderob och ta del av hennes passion för inredning, resor, träning och mat. Julia Ks inlägg från Februari 2010. Baaam älskar modebloggar som inspirerar oss dagligen med snygga outfits, exemplariska bilder och fantastiska klädkombinationer. Om mig. Välkommen till min värld av vackra saker, inredningsdrömmar, projekt, loppisfynd, skönhet, livet på landet, godsaker, kuddar i mängder, kläder, blommor. Idag har vi haft ännu en skön dag i solen.

Här hittar du moderedaktören på Metro- Petra Tungårdens blogg. Det här känns helt galet, men DET HÄR är mitt sista inlägg på METRO MODE. Så glad för alla år här, vilket har lätt till att ALLA NI följt mig dagligen och ni ger mig så mycket energi i min vardag.Tack tack tack tack! Och vet ni vad, jag ska ABSOLUT INTE sluta utan jag går vidare till CUBE. Jannike Ebbing jobbar som fastighetsmäklare och driver en av Sveriges största inredningsbloggar. Susanne Barnekow jobbar som skönhetsredaktör på Plaza Kvinna och på sin blogg delar hon med sig av sin skönhetsspäckade värld men även en stor dos av sitt vardagliga liv. Vi ger dig bara det bästa inom mode just nu. Emelie Ekman driver inredningsbloggen 34 kvadrat som år 2017 blev utsedd till en av Sveriges topp 10 populäraste inredningsbloggar av tidningen Elle Decorations läsare. Emma Danielsson är chefredaktör på Plaza Kvinna och har jobbat i modebranschen i över tio år. Hon jobbar på reklambyrå och Absolut Co, skriver på sin första bok om hennes resa med sjukdomen anorexi och på Metro Mode bloggar hon om dagarna där hon bjuder på allt hon älskar - Restauranger hon besöker, resor hon gör och kläder hon bär. En härlig kombo och mycket energi! Sandra Beijer har en av Sveriges största bloggar Niotillfem med över 170 000 besök i veckan. Jag vill tack Metro mode för dessa fina och spännanade år tillsammans. Att få en öppen plats att dela yoga, recept och framförallt yoga- …. Cassandra är journalist och Head Of Metro Mode. Så tacksam för att ni bemöter mina känslor och jag är glad att jag kan inspirera och hjälpa andra genom att öppna upp mig och berätta att livet inte alltid ser ut som i flödet. Då var det dags för mig att säga tack och hej här på Metro Mode. Jag har haft många bra år här men är riktigt taggad på nya, spännande äventyr. Om mig. 28 år och bor i Stockholm. Bloggar om mode, skönhet, girl power, livet och om sin nykterhet. En blogg om inredning fylld av inspiration till tapeter, utemöbler, kök, lampor, soffbord, soffor, trädgårdsmöbler. Vi har samlat etablerade modebloggare tillsammans med nya uppstickare i vår alldeles egna blogg-topplista. Följande information kan komma att behandlas: Vilken webbläsare du använder och webbläsarens inställningar; Vilket operativsystem som är installerat i din tekniska enhet. I like Fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. Metro Mode » Creative Jag och Flora är redaktörer för Metro Mode Creative. Ingen modeblogg! Okategoriserade; 21 januari, 2009 22:23. Såhär ser han ut när jag ställer in kameran inför en outfitfotografering. Det bor en modebloggare i honom. Nu ser jag fram emot att utveckla bloggen och mitt företag till nästa nivå. Och eftersom det här stundtals är en modeblogg och att det finns klädesplagg ger mig ett helt jäkla zoo i magen tänkte jag visa mina bästa köp hittills detta året. Från tionde plats till första plats. Här är 10 svenska modebloggare som vi inspireras av just nu. Norrköpingstjej som jobbar som stylist och med sociala medier. Bor numera i Stockholm och driver. Skinnkjol, glansiga tights, MC-boots, nitskärp, peacehalsband och nördglasögon stod bland annat på listan. Även en fjäderboa. Som en trettonårig modebloggare, helt enkelt. Inför våren hämtar vi mycket inspiration av tjejerna – och vi listar 21 modebloggar du borde ha koll på just nu, helt utan inbördes ordning.